OLEJ Z NASION CZARNUSZKI nierafinowany

OLEJ Z NASION CZARNUSZKI nierafinowany
Producent:Majru
20,00 zł
/ szt.
80 pkt.
4 pkt.
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
system płatności PayPo Kup teraz i zapłać później Sprawdź szczegóły
strefa korzyści Paczkomaty 24/7h
strefa korzyści Proste zwroty do 14 dni
strefa korzyści Przy zamówieniu powyżej 250zł, próbki gratis Sprawdź szczegóły

Olej z nasion czarnuszki zimnotłoczony, nierafinowany 100%.

Surowiec kosmetyczny. Tylko do użytku zewnętrznego.

Opakowanie: butelka z ciemnego szkła z białą pompką i bezbarwną nasadką.

Pojemność: 30 ml

Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

 

Naturalny olej z nasion czarnuszki zimnotłoczony, nierafinowany 100%.
INCI: Nigella Sativa Seed Oil.
Surowiec kosmetyczny.

Naturalny olej z nasion czarnuszki (czarnego kminu) jest otrzymywany poprzez tłoczenie na zimno nasion czarnuszki. Czarnuszka znana i ceniona była już w starożytnym Egipcie i nazywana jest złotem Faraonów. Olej z nasion czarnuszki dobrze się rozprowadza, szybko wchłania, może być stosowany na dzień i na noc. Chroni przed poparzeniem słonecznym, łagodzi podrażnienia. Jest bardzo cennym olejem do pielęgnacji skóry tłustej, trądzikowej,
ze zmianami skórnymi i AZS. Ma działanie przeciwzapalne, antybakteryjne, przeciwgrzybiczne. Chroni skórę przed wolnymi rodnikami. Spowalnia procesy starzenia się skóry.

Ma przepiękny zapach czarnuszki

VeganVegan
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel